O podjetju

Podjetje MZG d.o.o. je specializiran proizvajalec pisarniškega pohištva, opreme za otroške in mladinske sobe, apartmaje in hotelske sobe. Za piko na i pa smo pripravljeni izpolniti tudi vaše individualne želje.

Pohištvo izdelujemo iz sodobnih materialov. To so iverne plošče, ki so obložene z visoko odpornim melamnisko impregniranim papirjem ter z abs obrobo. Max compact plošče in kovinskim prašno barvanim ali lesenim podnožjem.

Vsi naši izdelki so preizkušeni na Biotehnični fakulteti Univerze v Ljubljani in opremljeni s certifikatom, da ustrezajo zahtevam standardov in normativnih dokumentov. Pohvalimo se lahko z zlatim znakom SQ slovenska kakovost - slovenski proizvod.

Že nekaj let nas gospodarski vestnik uvršča med hitro rastoča slovenska podjetja - Gazele, kar potrjuje, da smo na pravi razvojni poti. Naši izdelki za opremo interierjev so ergonomsko oblikovani, kompatibilni, upoštevali smo svetovne trende v oblikovanju opreme. Našim kupcem želimo ponuditi kompleten inženiring za opremo poslovnih in individualnih ambientov, jih zaznamovati z dinamičnostjo in udobjem za prijazno bivanje porabnikov.